Bytte til abonnement

For å bytte til abonnementet må du angi aktiveringskoden din på My Kaspersky-nettstedet eller fra Kaspersky Password Manager-programmet. En aktiveringskode er en unik sekvens med 20 tegn og bokstaver som du får når du kjøper et abonnement. Flere programmer kan dele en aktiveringskode med Kaspersky Password Manager. Sjekk om du har en gyldig aktiveringskode ved å følge instruksjonene under.

Slik legger du til en aktiveringskode for Kaspersky Password Manager ved hjelp av My Kaspersky-kontoen

Aktiveringskoden er koblet til My Kaspersky-kontoen din. Hvis My Kaspersky-kontoen din allerede har en aktiveringskode som er gyldig for Kaspersky Password Manager, vil programmet gjenkjenne denne aktiveringskoden og bytte til den utvidede versjonen når du kobler til My Kaspersky med denne kontoen.

Følgende programmer kan dele en aktiveringskode med Kaspersky Password Manager:

Hvis du kobler Kaspersky Password Manager til en My Kaspersky-konto med et abonnement på et av disse programmene, kan du bruke Kaspersky Password Manager uten begrensninger. Selv om disse programmene ikke er koblet til en My Kaspersky-konto, kan Kaspersky Password Manager godta programmenes aktiveringskoder og overføre dem til My Kaspersky.

Aktiveringskoden kan gjenopprettes hvis du mister den etter å ha installert programmet. Kontakt kundeservice for å gjenopprette en aktiveringskode.

Slik angir du en akitveringskode fra programmet

Du kan legge til en aktiveringskode i programgrensesnittet hvis du er koblet til My Kaspersky.

Legge til en aktiveringskode i programgrensesnittet